Sälen är väldigt nära!

Som ni ser så lekte jag lite med att redigera bilder förut. Och ja, är jag bra på det? hmm, nja skulle nog behöva en lektion i det hela!


Snyggast av alla!

Ja, ingen uppdatering igår, men det såg typ ut som den brukar:

-vakna
-frukost
-träna
-datorn
-träna
-datorn
-äta
-besök
-sova 

 Ida , Carl och Linus medverkade också i denna dag, skoj!

Jaja, har tävlat idag, en vinst men tiden sög.. Aja, åkte till farmor och åt jätte god mat osv.. Nu sitter jag här framför den här beroende framkallade saken! Herregud va mycke tid de hade funnits om inte den här saken var uppkopplad. Drar till Jacob om ca. 45 minuter så ska platta min fiina hår. Ciao bella..

Såhär crazy var vi i Sveg , ja ni förstår själva...

Ska jag börja med babyfood tro?

Höhö, jo det där med beeebismat, stämmer det verkligen? Alltså jag förstår inte, har läst de där stora bloggerna och de flesta skriver faktiskt om bebismat. Men alltså hur ska det kunna värka på kroppen? Lika bra att skita i att äta nått? En burk av sånt ska tydligen vara bra om man bantar, en om dagen då förstås, om inte mera. Men om man vill gå ner i vikt så ska man väl ändå inte sluta med att äta och sen börja träna? då har ju kroppen ingenting att gå på. Sen hörde jag att om man typ blivit såkallad "slapp" så ska man inte äta några kolhyderater alls och inte träna. Utan göra så musklerna blir synliga? Hur fint är det då om man inte har några muskler alls under "huden"? Blir man ju smal som en sticka! Nej usch, man ska vara precis som man är och inte ändra ett dugg på sig! Fast alla har ju alltid någonting som man tycker mindre om på sin kropp, då räknar jag med mig själv också. Men då kan man alltid göra sitt bästa för att TRÄNA bort det. Inte börja äta mindre osv... Tack och hej för mig.

Tider man aldrig glömmer ♥

Jippie!

VM-GULD! Kan inget annat än att säga -Marcus Hellner är grym! Både Guld och Brons, Sverige är bäst!


Måndag, 21.47

fin övertext, nej inte direkt. Jaja, har iaf kört bil idag om ni vill veta det! :D:D höhö.. det gick ganska bra faktiskt , pappa tyckte jag var bra i starten så ett plus iaf! Ska köra nu ett par gånger så jag verkligen kan detta när det väl gäller. Längtar såå, inte kul att se syrran sitta bakom ratten och känna att där får jag sitta och övningsköra om ca 3 år ? kul, väldigt kul. Skitsamma nu ska jag sova , Godnatt.


De två snyggaste killarna, någonsin! grr...

Bra låt.....ha-ha

Du kanske trodde det var självklart (Idiot) Kärleken kommer aldrig självmant (Idiot) Så varför står du där och väntar på din tur? Nej, jag vill ändå bara dansa (Idiot) Och jag kan välja någon annan (Idiot) Så snälla kom hit, du kan få bli min idiot "bra låt=njaa. bra budskap=jajamän"

Hey babe

Jaha, ligger i skolan på min sköööna madrass å små snackar med mina skidkompisar! här händer allt från skratt till katastrof vill ja lova! Iaf skidtävlingen gick inte så himla grymt idag, men får köra gärnet imorgon på sprinten och ski-crossen ! Hejs !

Matte, Tyska, SO

Plugga, plugga, plugga och åter igen plugga. Har tre prov på måndag för att jag skulle vara ledig idag och imorgon. Usch! Jag hatar prov, gör mig så oroligt nervös! Men Anna-Lena sa till oss efter Engelska provet vilka betyg man hade kring hur många poäng man fick, och jag hade 108/112 och det var tydligen ett MVG så de kan jag inte klaga på! Men nej nu drar jag till Sveg hela helgen så hoppas ni har det trevligt i Torsby!
Mitt fiiina hår.


Burlesque


Ska titta på denna film och köra ner mig i soffan och mysa nu hade jag tänkt. Perfekt uppladdning inför Sveg! Love it.

Hej snygging!

Hej alla fans . Ha-ha. Kanske inte sa det att jag gick vidare i UKM också! Jippie!! Försöker man så går det ! Men jag är lite nervös över att jag ska bli helt ensam under helgen i Säffle! Men får väl klara mig, har ju min musik att lyssna på, alltid underhållande! Har tagit helg iaf, nästan. Har någon dag i valberget imorn så det kan man inte riktigt kalla "skola". Men iaf, på torsdag drar jag till sveg med skidtävlingar hela helgen ! Gud va roligt! Nu ska jag forsätta se på sommar i Sverige , helt sjukt!

Alla hjärtans dag!

Dålig uppdatering, ja jag vet. Lat som jag är så är jag riktigt dålig på det här med blogg . Men lite härligt att skriva av mig faktiskt! Som ni flesta vet så har jag ju färgat mitt hår och det ser som sagt vitt ut på vissa ställen. Inte fint. Men tror att färgen blir finare ju längre den sitter i och blir duschad ofta. Äsch, jag klarar mig, får väl köpa mig en sån där "bad Hair day" mössa om jag så måste. Har kommit på också att håret är finare utsläppt än uppsatt också. Så ska försöka ha utsläppt så många gånger som möjligt! Men nu är det dags att läsa på prov. Glömde bort att det är alla hjärtans dag också. Hoppas alla får en bra dag för det tänkte jag ha! Puss!

:$

Stressig dag? Ja vet inte riktigt vad jag ska säga men tror det varit en sån där dag som allt händer på! Det vill säga alla bra grejer! Åkte till Falun igår kväll och tävlade idag, gick väldigt bra faktiskt, men vart typ klar tre i Falun å skulle vara på Ukm i Torsby senast sex . Så pappa tror jag hade de ganska roligt på vägen hem faktiskt! Imorn blir det rally med emma, Alex å Moa . Kan ju bara säga att det inte är min starka sida men jag håller nog på østberg , han verkar vara bra så ska heja ordentligt imorgon! Ska ta mig en varm dusch nu så puss !

Yes!

Hejsan ! Jag är nu påväg till Falun för att åka skidtävling imorgon. Sover på hotell scandic inatt, väldigt hygligt hotell faktiskt. Kan ju ärligt säga att hade jag inte haft den telefonen jag har nu hade jag inte klarat mig alls lika bra som jag gör nu! Jag <3 iPhone. Men jag tycker iaf att ni ska lyssna på "Born This Way-Lady GaGa", ännu en Jätte bra låt av henne! Btw, Jag klippte mig idag också, + färgning, kan ingenting annat säga än att jag har vitt hår på huvudet nu. Hö-Hö . Inte kul.

Handen i handsken!

Jag har ärligt talat inte hunnit med att skriva någonting på bloggen de två närmaste dagarna. Har inte orkat gått in på datorn eller använt telefonen. Men nu är jag tillbaks! Sitter vid frukost bordet nu, mitt emot min kära syster. Hon äter flingor och jag kör på smörgåsar. Det roliga är att det är helt tyst i köket så det enda jag hör är hennes tuggande av massa flingor. Hmm, mysigt , naej.. Iaf drar till skolan om någon minut, så puss och kram!

puss!

Hallå va! Jag har just tränat å sitter med en "turban" på skallen. Hmm ...? tänker ni nu. Jo jag har det när jag duschat. Håret är inskruvat i en såkallad "turban". Tro det eller ej, jag har mina vanor och dom håller än! Har som sagt tränat och skiter totalt i att göra läxor idag! Dom får var sparade tills imorn. Ha de bra!
Sälen om cirka tre veckor nu också!

Fem saker du kanske inte visste om mig.

1: Jag är en så otroligt dålig förlorare och en grymt bra vinnare. 2: Jag ser upp till min syster mer än någon annan. 3: Kan inte lära mig att äta tomater, är helt enkelt vidrigt. Ketchup går bra men INTE tomater. 4: Jag tränar jätte gärna men vill oftast träna på morgonen så jag får göra vad jag vill och känna att mitt är gjort! (dock att jag är väääldigt morgontrött) 5: Jag tycker att älskar man inte sig själv så blir man aldrig bra på något heller! självförtroende ska alla ha, alla är värda ett riktigt stort.

On your side .

Hallo! Varit på Skidtävling i Hagfors idag, påväg hem nu. Gick ganska bra faktiskt , har ju varit sjuk så fick bevis på att jag inte är helt ute och cyklar. Kändes bra i kroppen också, ska åka till Falun på fredag så på lörda blir det åka av ! Nej nu ska jag sova lite så jag orkar med skolan imorgon ...

:))

Tjena bloggen! Där va jag rolig va? Hö-hö. Sitter i soffan å slappar me bästa ida och grymma Moa, jag ska tävla imorn och laddar inför tävlingen med GODIS!!! Det gillar jag, det kanske syns ? Nu ska vi titta på film å de blir "killers" , film från 2010 , ganska ny alltså, tycker den verkar bra så ska hänga med i början nu! Just det Värmland slog Halland med 2-0, bra jobbat! Nej nu måste jag titta innan ida stänger av. Puss!

Godmorgon!

Hej hopp! Jag har just vaknat och klockan är 10.41. Helt ensam i stugan för mina föräldrar har åkt till Jönköping föratt titta på Alexandra när hon spelar fotboll, idag är det Halland vs Värmland , såklart . Jag håller därför tummarna och tycker att ni också ska göra de! Men som sagt, ensam hemma betydde egentligen att jag skulle åka med morfar och skjuta men han är sjuk. Så, ja, jag ska nog försöka ta mig upp till valberget ändå på ca 9 timmar! Nu ska jag äta frukost och se om det är någonting vettigt att se på tv! När jag menar vettigt, kan det vara allt ifrån skidor-skidskytte eller top model , inga problem alls de. Men äsch hungrig börjar jag bli så nog om mig!

Helg!!

Herregud va gött, de är helg! Det betyder ju att det är fedag också, så jag kan inte klaga! Gjorde klart del 2 på engelskaprovet också, helt okej, men lite knasigt vare! Äsch får väl se resultatet till veckan, inte för att jag längtar. Men ibland tycker jag det kan vara riktigt jobbig att göra prov och så, att man måste träna på och kunna så mycket. Men sen i slutändan är det ganska skönt när man får se resultatet tycker jag. (om det är bra osv..) Kan ju bara säga att jag fick ett till prov idag också, jo men visst, i SO också. Medeltiden <3 Nej inte direkt, är absolut inte intressant och inte användbart heller känns det som. Om jag inte ska jobba som guide på nått väldigt arbete. Blir nog kinamat ikväll också, GILLA. Måste säga att min blogg har blivit hemskt mycket snyggare, eller hur? Amanda Norlings förtjänst! Tack Amanda! Nej nu ska jag inte nörda datorn utan göra någonting vettigt! puss!

Utväxt? Jo men hejsan,

Hejsan! Slutade 14.50 idag, de va liksom som om att jag hade längtat efter att läraren skulle säga att nu ska vi städa och sen bara hejdå liksom. Och det gjorde hon, efter ett x antal minuter. Bild hade jag som sista lektion, hmm, är ja bra på att måla? Nej inte direkt, ska jag rita en gubbe så blir det ingen vanlig en utan jag kör på streckgubbar ja! Kan jag bara inte misslyckas med! Nu ska jag läsa lite NO och kanske dra till ida en sväng innan det bär av på träning! Yes :D de bästa på hela dan! Love it ! Vet att min blogg sida inte är så himla snygg men ska ordna de, ja lovar! Bara jag kommer på hur man gör eller får hjälp! Puss!

Hallå!

Nu har jag kommit på hur man skriver inlägg på en iphone också! Bra gjort micka ! Blir nästan imponerad av mig själv att jag kan vara så teknisk ibland! Idag har jag gjort noll, eller jo någonting men inget specielt så att säga . Har varit i skolan som alla andra och tränat? Just ja får inte glömma att jag har pluggat! Vilken skräll va? De bästa jag gör på dagarna ... Nu är glee slut så ska se på fuskbyggarna med pappa, det tycker han är riktigt intressant och jag med faktiskt . Att man kan göra någonting så hemskt mot en familj ? Bara göra kontrakt och sen få pengarna å bara sticka? Nej fy , det finns folk till allt, tyvärr . Men nog om mig ! Puss!

"Magic"

Tjena!

Ännu en dag i skolan, och konstigt nog var det inte helt värdelöst som det brukar vara på tisdagar? Hur kan det komma sig tro? nej ja vet faktiskt inte! Äsch, nog om det. Min förkyldning börjar släppa också! Jippie! Fast kanske inte riktigt om jag ska vara ärlig, näsan är väl inte 10 av 10 direkt men kroppen känns okej vilket är ett stort plus! Ska dra å träna sedan 18.30 ska bli kul, kanske inte det finaste vädret nu men de får duga för min del!

Jo, jag har kommit på en grej, varje gång jag hör en ny låt . Så spelar jag den om och om igen. Vilket inte är ett bra sätt, har jag kommit på. Då blir ju låten tråkig direkt efter bara en vecka ? Onödigt men ja, en sådan grej som är lite typiskt mig. Inte som min syster iaf, hon sätter på en låt lyssnar på den i ca 20 sek sen är den tråkig och då byter hon. Stor idé, nej !  

Imorn ska engelskan göras också! Inte ett dugg nervös faktiskt, kan iaf alla 120 glosorna! Nej nu ska jag läsa lite extra inför provet så jag är helt hundra imorn!

Mikaela :)


RSS 2.0