snö

ogilla att det snöar. ska det aldrig bli sommar eller? Det är 1 april imorgon, och jag har inte en enda vårkänsla kvar i kroppen. Kallt, ingen sol, och det snöar. Vad mer kan gå fel? Jo att mitt prov imorgon går åt skogen. Men troligen så ska det inte behöva göra det om jag lämnar datorn någon gång idag om typ cirka, direkt, nu? Japp, de kör jag på. heej.



Idrottsgalan

Sugen på att lata mig å gosa. Höhö , där fick jag till de! Nej men tänk va härligt att lägga sig i soffan och bara må skönt! det är ju ingenting man klagar på. Fast ensam är de inte direkt någon höjdare men de duger. Får göra mig sällskap om du vill? när jag väl ska gosa i soffan när det blir.. Men idag blir det inget sånt fast jag gärna hade hoppats på de, min träning som tar plats , igen. men de är de jag vill göra så ska försöka hinna med båda, nån gång, som typ imorgon? YES!

För den delen, har jag berättat att jag är nominerad till åres Rookie och årets Kvinnliga idrottsutövare? (jag visste bara om den första) men de va lite kul , fast jag tror inte det kommer gå direkt bra , so what. Och resultaten är från 2010 i längdskidåkningen då, för iår har det ju gått jämt nere vid botten iaf.. Hade tydligen fått ett samtal från han som ska fotografera oss, men så duktig flicka som jag är har jag inte på mig min feta telefon på lektionen så det missade jag ju att svara på. Bra jobbat Micka!! ...

Men ska plugga å pallra mig iväg och skjuta sen så ha de! puss♥



Ny bild. bill och bull eller blond och brun.

Examen

Jag har blivit lite sugen på det där med klänningar nu. Solen tittar fram varenda dag och dagarna går bara snabbare och snabbare. Det känns som om att fixar man klänning nu så vet man ju för 99% att ingen har samma. För det är ju de västa , helt klart. Att man har samma som någon annan, Kan ju bara inte bli värre. Fast jag tror iförsig att alla kommer satsa på vita fina klänningar iår. Eller långa blommiga. Så någonstans där emellan kommer ju jag också ligga skulle jag tro. Men inte jag som har pengarna så fårse när det sker för min del! Garderoben behöver fyllas på så blir väl om nån vecka eller två! :D

För den delen, drar  till samma ställe som ifjol veckan före skolan börjar, Rhodos , Louis Colossos Beach med Ida och Moas familjer som vanligt, lovely.


fredaa... igen

Ja , freda igen och en helt fullt upptagen dag har gjorts, är ännu inte avklarad.

Började med en lätt skoldag till 12.40 , rätt skönt. Rebecka hängde med hem, men innan vi va hemma så köpte vi massa olika saker till våra cupcakes som skulle göras, inge fel på de vill ja lova! vi lyckades grymt bra , så nöjda va vi.

Farmor och farfar kom på besök och middag väntades. Men såklart är det alltid något som ska göras. Min syster stack precis när dom kom innanför dörren och jag hade just hunnit äta upp själva maten så att säga. Träning på G.

Nu sitter jag här som jag egentligen inte borde göra för snart bär det av igen, see you later! :) puss!

Vår

Vår, Vår, Vår, Vår... Rätt härligt måste jag säga. Har varit kär i vinter och sommar sen jag var en liten knatte, men iår känns det verkligen som om att det är nått speciellt med våren. Snön smälter, vårskorna kommer fram, fåglarna kvittrar (nu låter jag som en äldre kvinna pratar) äsch, men ja, jag tycker det känns skönt. Inte länga kvar tills det är sommarlov och solen strålar som aldrig förr. Jag är helt enkelt positiv till våren? Och det är ju någonting helt nytt från min sida måste jag säga!

Jag ska fortsätta mitt vanliga Svensson Svensson liv och njuta av varenda sekund.


Handboll :d

Aa, just de . Handbollen har kommit tillbaka i mina händer! måste säga att den sporten är riktigt rolig ändå. (fast att jag är en väldigt självständig idrottare). Kanske skulle få vara med på Lilla VM 16 - 17 april, om jag nu kan rappa på så jag kommer upp i de andras tempo. Inte lätt när man spelar med grymma flickor! Aja, beep test idag då, söög ordentligt. 11.3 . Hade som mål att slå mitt förra som va 11.11 men ska köra på fredag igen hade jag tänkt! Puss och en rejäl kram så kommer det nåra piccs här


Snyggaste stilen iaf! :D


Bilden säger sig själv vem som vann... tur inte poängen syns :$


Glad flicka innan jag fick reda på hur bowlingen verkligen skulle gå, checka mina fingrar.. Ögonen ploppar väl nästan ur också!! haha!


En kille råkade vi få med på bild, inte dåligt!

Sen finns det nåra till men dom tänker jag hålla för mig själv, dom är nästan för trevliga ;)

popcorn <33

Helt störd kväll igår men riktigt rolig faktiskt! Började med bowlinghallen, Amanda som INTE kunde spela, vann. Jag som ville spela, kom sist. Ellen som låg sist kom tvåa/näst sist/mitten osv.. Men grymt vare!

Några killar kom och vi drog till Amanda, prata lite och så. Sen drog ja hem för idag va det tävling. Det är inte konstigt att formen ska komma nu, på näst sista/sista tävlingen för säsong.. Men men, skakig säsong så en andra plats får duga! :D

Ida på direkten, haha där va jag rolig!

Pusssss!

Party in my head

Gick upp ca 09:30 och körde ett härligt skidpass i strålande sol på 2 timmar. Men den träningen gjorde inte så stor nytta,för mamma och jag körde på glasstårta sen direkt efter duschen! Haha vi gillar att gotta oss! :D Nu sitter vi här frmför tvn med massa skidåkning på programmet.

Handboll 16:00 herrarna spelar så ska väl se då. Men det bästa av allt, tacos och tävling imorn! puss!

FREDAG ! ! ! ! ! !

1. (fredag) Fy tusan va gött! Kinamat och hela köret! Love it ♥

2. Gjorde No-prov i skolan förut , hoppas på att det gick bättre än vad jag tror...

3. Vila idag , 6 dar sen förra så ska ta vara på den

4. Jag sitter här, och ser på skidor samtidigt, ingen bra kombination

5. Jag saknar mitt blonda hår

6. Puss på just dig också!


Dag 5 - min avslutning

Mina fem dar har gått och det enda jag har att säga är att jag har en sak kvar att säga. Vad vore ett land utan kompisar? De man håller i när det blåser hårt, de man lutar sig till när allt inte är som det ska, de man vet håller en hemlighet inom sig. jag har sådana kompisar. Hur konstigt jag än beter mig , pratar om vad som helst. Jag har alltid någon. Tänk om det vore så för alla? Att alla hade minst en trovärdig kompis. Men livet är inte alltid som man önskar sig. Mina kompisar är bättre än bäst! och jag hoppas att alla någongång får känna den känslan, att ha en bästa kompis.

Dag 4 - Slutkörd

Okej, ja jag är "slutkörd" på ord, därför ska jag vara rolig och berätta om en helt vanlig tisdag i mitt liv. Jag vaknar, stiger upp, drar till plugget, får ett spratt som varar hela dagen. Äter lunchen, gör jag alltid, inge fel på den maten! Bra humör när dagen är slut, fast helt slut i kroppen. Går hem får mat, pluggar gärnet på alla prov och läxor innan allt annat. Vilar i ca 10 min, drar på träning. 1.30 h. Blir hämtad, duschar, äter (igen), tv tittande, sen så brukar ja besöka min säng runt tio tiden. En lång dag från 07.10-22.00 för mig. Ser ut såhär, ungefär. Tack och hej leverpastej !

Just det ja, jag har en blogg...

Självklart så glömmer jag bort att jag har en blogg, men dag 4 kommer imorn! Jag lovar, ska försöka bättra på mitt minne under natten! Godnatt alla sötnosar!! :)

Dag 3 - Film

Aa, det där med film. Alla tjatar om film hit och dit och de ska vara tuffa mäktiga hemska äckliga filmer hela tiden. Det där är bara fjant tycker jag, eller ja, fjantigt å fjantigt äre väl inte. Man kan ju inte direkt ha mysigt med en skräckfilm? Lite så tycker jag. Jag är mer för sånt som är roligt, trevligt och behagligt att titta på. En film som det finns handling i och dom inte bara dödar varandra hela tiden ! Nej fy, film är mysigt , men då ska det också vara rätt innehåll! ... Missade solsidan för att gå ut att springa i halvtråkigt väder också, men härligt va de! Puss på er!

:D

Hade så mycket att göra igår så hade inte tid för att blogga. Va på skidtävling hela dagen och hade besök på kvällen. Men bättre sent än aldrig sÅ kommer dag 3 senare idag! Puss på just dig!

Dag 2 - Alexandra Eriksen

Det är en stoor fråga jag skulle vilja ställa mig själv var dag och ha olika svar jämt. Alltså det där med syskon, man bråkar i stort sett varenda dag? En liten liten kommentar kan riva upp ett helt stort bråk. Men ändå så löser det sig snabbare än man tror? Man säger "nu ska jag hata dig föralltid" osv. Men det går en natt så är det bra igen? det är nog det bästa med att bråka med ett syskon. Med en kompis i en rejäl fight kan ju håller på hur länge som helst bara man är näsvis och vill få som man vill. Helt onödigt? Allt skitsnack alla olika kaxiga frågor allt, låt bli, så blir det ju bättre? kompisar ska man behandla vare sig man vill eller inte. I alla fall, Min syster, hade jag inte haft min syster så hade inte jag vetat någonting. Jag kan få höra ibland att jag härmar henne, men vem annars ska jag ha som förebild? Mamma? en 40+ -are , min syster lär ju henne tillochmed? All sport jag håller på med hade jag inte ansträngt mig i om inte hon hade börjat med dom först. Skolan, jag har inga krav men jag är en tävlingsmänniska som ska försöka ta mig i närheten utav hennes betyg i alla fall. Jag klär mig som Alexandra, vill oftast höra hennes åsikt om pojkar och min klädsel till skolan. Om håret är fint, en fråga som "Kan jag gå såhär?" och sen får höra ett ja, då känner man sig fin. Om min egen syster själv som är jätte snygg säger det så är det som en lättnad att hon skulle inget annat säga. Ja, jag älskar min syster trots allt ♥ .

Dag 1 - "Varför åker du skidor?"

Ja, den frågan får jag ofta och jag måste säga att när just denna fråga kommer så får det mig att fundera. Liksom varför? Tränar flera dagar i veckan föratt köra allt vad man orkar så man nästan "dör" på helgerna? Det är ju helt knäppt egentligen? Men jag tror det är därför jag gillar det, ta ut mig och känna att jag gjort någonting som jag gillar? Något som jag är relativt bra på. Det tror jag gör så jag finner glädjen i det hela. Kan ju också säga att alla kompisar och allt folk man träffar gör så man vill forsätta. Forsätta kämpa och aldrig sluta! Jo det är bara för bäst .

Kärlekens tunga

Tjabba Tjena hallå , vi säger så ! höhö..
Är på lite skojigt humör! Allt är så bra nu, eller inte, eller så är det de? hm, det måste jag ta och tänka på ett litet tag först! Men men, jag funderar på att ha lite dagar? "frågedagar" , sånna frågor som jag själv behöver ta reda på om mig själv, varför, och lite personligt? Eller ja vi ska ju inte fördjupa oss för mycket i mig, utan mer se på utsidan av vad jag tycker om mig själv och varför jag tycker si och så , osv... Ja det tycker jag blir bra . Jag tror jag satsar på 5 dar till att börja med! första blir imorn, fårse vad jag hittar på! Tjohopp!

Sen blir det trääning!


jag faller

Hej hopp! jag känner för att trääna, ska jag göra det? jajamän jag känner för det. Tar mig en löptur om ca, 45 min. Härligt, och jag skojar inte.

Sen så ska jag fixa mitt hår på freda!!! Jippie! :D då får vi se om jag slipper vara gul, orange, guld eller gråhårig. Slipper jag de blir jag glad, Tjabba!

                                                
                                                        Är ett grymt "faan" av tröjan. höhö

..

Here we go again
I kinda wanna be more than friends
So take it easy on me I'm afraid you're never satisfied.
Here we go again
We're sick like animals
We play pretend

You're just a cannibal And I'm afraid
I wont get out alive

No I won't sleep tonight

Oh, oh I want some more
Oh, oh What are you waitin' for?
Take a bite of my heart tonight
Oh oh I want some more
Oh oh What are you waitin' for?
What are you waitin' for?
 
Say goodbye to my heart tonight

Here we are again
I feel the chemicals kickin' in
It's gettin' heavier
I wanna run and hide
I wanna run and hide

I do it every time
You're killin' me now

And I won't be denied by you
The animal inside of you
 
Oh, oh I want some more
Oh, oh What are you waitin' for?
Take a bite of my heart tonight.
Oh oh I want some more
Oh oh What are you waitin' for?
What are you waitin' for?
 
Say goodbye to my heart tonight


Skola imorn... Suck

Kan inget annat säga än att ett sportlov uppe i Sälen är inget man går runt och ångrar sig över! härligt, 10 av 10 helt klart! Så nu är det dags att dra hem, innan jag är hemma ska jag iaf hunnit besöka stadium outlet, om nu min pappa är så gullig så han kan tänka sig stanna där . Men det tror ja, en riktig ängel ;) ha-ha.. Förresten jag åkte VÄGGEN !!! Trodde jag skulle dö men som ni märker så är jag så gott som levande! Ha det bra och va stolta över mig för jag besegrat min rädsla under veckan!

Love or not?

Ny härlig dag i skidbacken! Skulle vara rätt häftigt att få en Googlebränna innan man kommer hem till Torsby! Kanske inte så vackert , men då syns det att jag har åkt slalom i ett ex antal dagar. Lovely. Puss och kram på just DIG. Ha en trevlig helg , för det tänker jag satsa stort på!

<3

Hejsan ! Dåligare uppdatering har nog aldrig skett! Men jag har varit upptagen, och nu ljuger jag inte! Slalom så bena värker och solen steker som om , ja Gud vet vad! Liknar iaf en tomat i ansiktet nu.. As snyggt! Men måste säga att -2 grader , strålande sol , och ingen vind alls idag , så kan man inte klaga!! Älska Sälen säger jag bara. Plus att med två extra personer i familjen så har jag skrattat glatt än så länge! Mimmi och Lälle såklart, riktiga rebeller ! :D haha , ett gott skratt som sagt! Puss, ha det bra!

RSS 2.0