:D

Jag känner mig ganska stolt efter att jag varit på gym idag! Jag och Helena gick runt och drog i alla saker vi såg, men det lyckades bli en riktigt bra träning tillslut! Känner redan i kroppen att jag inte är van vid sådan slags träning. Gött vare iaf! Ha de! :)
Jag känner mig ganska stolt efter att jag varit på gym idag! Jag och Helena gick runt å drog i alla saker som fanns, men det lyckades bli ett väldigt bra träningspass ändå! Dit ska jag dra oftare å få kropp till BEACH 2011!

Plugga vare ja..

Hallå!
Idag har de varit en hel dag i Hovfjället, borde ha tävlat men är förkyld.. Vädret idag va lika toppen som igår och får mig att längta ännu mer till sälen. Tror inte jag har skrattat så mycke som jag gjorde idag på länge! Denna vecka ska jag träna gärnet å va i toppform till helgen! Hoppas på att förkyldningen släpper och allt blir som vanligt igen! Att inte träna, är inte skönt, har blivit som en liten vana att träna ett par gånger i veckan, de är liksom gött att göra någonting man gör för sin egen skull! Träna, tävla å bara va.

Men måste hänga i med pluggandet nu! Engelska prov på onsda, kom igen Micka, du klarar de!
See you!


Who´s that chick?

Vilket väder säger jag bara! Nu ska jag dra på mig skidorna och åka upp till valberget och skjuta å njuta!
Det bästa jag vet! Att åka skidor i spår som är helt nydragna å solen ligger på ! Glasögona är på och man vill inte åka hem! Jag älskar att åka skidor, jag bara älskar de!
Hoppas ni kommer ha en lika go dag som jag!
puss!

Here we go again!

Hej!
Vem skulle kunna tro att jag skulle göra en blogg? Jag har aldrig varit så intresserad av sådant men nu kände jag för att ta tag i en sak och verkligen utföra den! Jag känner mig precis som en bloggerska nu! (Eller inte.) So what! Snacka ur mig lite, om mig och min vardag.

Just nu är det fredag och jag känner ingen glädje precis som jag kanske borde, när ännu en vecka i skolan är gjord. Bara några "få" veckor kvar till sportlov och då ska det bli en hel veckan i sälen! Längtar mer än någonsin!

Men nu ska jag feta mig i soffan och ha en lat fredag! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0